ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΗΛΙΑΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.

Ν. Πλαστήρα 11, Τ.Κ.57008, Ιωνία, Θεσ/νίκη

Δευ–Σαβ: 9:00–17:00

Ωράριο λειτουργίας

+30 2310788071

[email protected]

Φυτώρια Μακεδονίας

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 από τον Ηλία Τσαμπάζη. Είναι μία ιδιωτική επιχείρηση με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 190 στρεμμάτων στους Δήμους Ωραιοκάστρου και Βόλβης στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στον Δήμο Μουριών του νομού Κιλκίς.

Από την ίδρυσή της ασχολείται με την καλλιέργεια και διάθεση καλλωπιστικού και δασικού φυτικού υλικού, δένδρων, θάμνων, ποωδών, μελισσοκομικών ειδών κλπ, σε διαφορετικά μεγέθη ώστε να καλύπτουν τις προδιαγραφές κάθε έργου και μελετητή. Αξιολογείται συνεχώς και πιστοποιείται ως προς την τήρηση των απαιτήσεων κατά ISO.

Στην εξέλιξη της πορείας της, εισέρχεται στον τομέα κατασκευής τεχνικών έργων πρασίνου με συνεργασίες εντός κι εκτός Ελλάδας, αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής περιβάλλοντος χώρου σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Συνεργάτες μας είναι Κατασκευαστικές Εταιρίες, Αρχιτέκτονες τοπίου, Δασολόγοι, Γεωπόνοι, Δημόσιες Υπηρεσίες, Περιφέρειες, Δασαρχεία, Κέντρα Έρευνας, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ΟΤΑ κλπ.

Το 2020, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη και την αξιοποίηση των νέων ευκαιριών, ιδρύεται και η TSABAZIS HELIAS CYPRUS GREEN CREATIONS LTD με έδρα την Λευκωσία Κύπρου, η οποία δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα.

image

Όραμα

Ως εταιρία επικεντρωνόμαστε στη περιβαλλοντική συνείδηση και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές και ταυτόχρονα στην ευδοκίμησή μας ως υπεύθυνη, ισχυρή και καινοτόμος επιχείρηση.